BORTFORSLING

Vi ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt!

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort, tungt skräp och avfall i Stockholm

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för bortforsling i Stockholm. Vi vill vara heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom tömning och bortforsling.

Bostadstömning

Bostadstömning innebär att vi kan tömma hela eller delar av exempelvis hus/villa, lägenhet, bod/förråd, sommarhus eller tomt och gård. Inget ställe är för otillgängligt eller för stort för oss. Varje hämtning är unik, så fråga gärna vår kundservice om just dina specifika omständigheter så hittar vi en lösning som passar dig. Vi har självklart alla nödvändiga tillstånd för sortering och transport.

Utvidgningen av RUT

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Att anställa en flyttfirma för privatflytt gör dig berättigad till RUT-avdrag.

Dödsbostädning

I samband med ett dödsbo eller flytt till ett äldreboende är det många gånger tal om ett omfattande åtagande, samtidigt som det kan vara en känslomässigt tung period. Vid sådana tillfällen kan det vara skönt att få professionell hjälp med de mer praktiska detaljerna och avlastning av det mer krävande arbetet.

Beställningsformuläret


du kan inte? AVBOKNINGSREGLER

Avbokningar kan göras senast kl.16.00 dagen innan städtillfället. Senare avbokningar kommer att debiteras med fullt pris utan utfört arbete. Avbokningar ska lämnas endast skriftligt på mail eller sms. På grund av sjukdom av personal kan enstaka städtillfällen ställas in av Fresh Home. I dessa fall kommer vi att erbjuda en städtid inom närmaste tre dagar. Kunden har även möjlighet att avboka detta städtillfälle utan att debiteras.

Fresh Home startades 2007 och har sedan dess hjälpt hundratals kunder i Storstockholm med hemstädning. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum.


Kundservice

08-120 595 05
info@freshhome.se

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 8:00 – 16:00