Bortforsling

Vi ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt!

Bostadstömning

Bostadstömning innebär att vi kan tömma hela eller delar av exempelvis hus/villa, lägenhet, bod/förråd, sommarhus eller tomt och gård. Inget ställe är för otillgängligt eller för stort för oss. Varje hämtning är unik, så fråga gärna vår kundservice om just dina specifika omständigheter så hittar vi en lösning som passar dig. Vi har självklart alla nödvändiga tillstånd för sortering och transport.

Dödsbostädning

I samband med ett dödsbo eller flytt till ett äldreboende är det många gånger tal om ett omfattande åtagande, samtidigt som det kan vara en känslomässigt tung period. Vid sådana tillfällen kan det vara skönt att få professionell hjälp med de mer praktiska detaljerna och avlastning av det mer krävande arbetet.

Beställningsformuläret


  Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser. Med miljön i fokus, präglas Fresh Home av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

  Fakturering

  Vi vill härmed uppmärksamma Er på att från och med 1:a september 2019 har vi en ny administrativ leverantör i Accessa Finans AB 556800-5770. Detta innebär att betalningar för fakturor sker till ett ny bankgiro. Betalning av fakturor skall därför fortsättningsvis ske till bankgiro 600-9500. Har ni frågor eller funderingar, är ni välkomna att kontakta Joakim Forsberg på Accessa Finans AB på joakim.forsberg@accessafinans.se eller Fresh Home AB på 070-9950808.

  Reklamation

  All typ av reklamation görs via er kontaktperson på Fresh Home. Reklamationer gjorda senare än 3 arbetsdagar efter städtillfället behandlas inte. Om kunden själv åtgärdat felen innan Fresh Home kontaktas eller fått chans till att kontrollera, utgår ingen ersättning till kund.

  Vårt uppdrag

  Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort, tungt skräp och avfall i Stockholm. Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för bortforsling i Stockholm. Vi vill vara heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom tömning och bortforsling.

  RUT – så funkar det

  Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

  Information

  Org. nr: 559141-3744
  Bankgiro: 5795-6971
  Swish: 123 685 18 85

  Vill du bli uppringd?

   Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

   © 2022 Fresh Home AB. All rights reserved | Created by