BYGGTJÄNSTER

Byggtjänster för dina behov!

Vi samarbetar med ett byggföretag som har stor erfarenhet av denna bransch

Alla projekt är lika viktiga och vi tar oss an dem med samma omsorg och engagemang oavsett storlek. Kontakta oss redan i dag, vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök.

Byggtjänster för små och stora projekt

Vi erbjuder byggtjänster för dina behov och trivs med mixen av stora och små projekt. Därför utför vi alla typer av byggarbeten - snickerier, finsnickeri, golvslipning, fasadrenovering, golvläggning, köksrenovering, målare, tapetsering, elektriker mm. Kanske behöver du bara hjälp med montering av ditt IKEA-kök? Vi packar upp dina platta paket, ser till att skåpen håller måtten, bänkskivan ligger stadigt och diskhon sitter tight.

Utvidgningen av RUT

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Att anställa en flyttfirma för privatflytt gör dig berättigad till RUT-avdrag.

Beställningsformuläret


Vi värnar om
våra kunder

Vårt mål är att du ska känna dig trygg, lugn och nöjd från första kontakt tills uppdraget är slutfört. Nyckeln till ett framgångsrikt samarbete är god kommunikation och öppenhet. Vi renoverar varsamt med stor respekt för byggnadstraditioner och traditionellt hantverk. Vi bidrar med allt från inspiration och design till projektledning och totalentreprenad.

Fresh Home startades 2007 och har sedan dess hjälpt hundratals kunder i Storstockholm med hemstädning. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum.


Kundservice

08-120 595 05
info@freshhome.se

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 8:00 – 16:00