Grunder och Markarbeten

Anlita oss för grunder och markarbeten

Ett korrekt utfört markarbete är fundamentalt för ett hållbart byggprojekt, oavsett om det handlar om att bygga hus, anlägga en pool eller om att dränera om huset. Många av de byggprojekt som pågår runt om i Stockholm går in under samlingsnamnet markarbeten. Den här typen av arbeten kan innebära alltifrån enklare och mindre arbeten till mer omfattande sådana. Som entreprenör inom markarbeten i Stockholm är det således viktigt att kunna erbjuda kunderna en kompetensbredd.

Vi samarbetar med ett företag som har erfarenhet av denna bransch. de har totalentreprenad inom markarbeten och grundbyggnationer.

Våra tjänster

En väl fungerande dränering är en av de viktigaste sakerna runt din bostad. En riktigt utförd dränering hindrar fukt att tränga in i din bostadsmiljö och framkalla mögel och fuktskador. Dränering är enkelt beskrivet en reglering av grundvattennivån för att förhindra för höga vattennivåer. Det är viktigt att använda en specialist inom dränering och fuktskydd för att få dräneringen utförd på ett riktigt sätt. Vi följer utvecklingen och använder endast godkända och rekommenderad material och utför fackmannamässigt godkänt arbete.

Tilläggsisolering och dränering
Det är mycket vanligt att lite äldre fastigheter byggda för ett antal år sedan ofta har väldigt undermåliga fuktspärrar och dräneringar. Detta innebär att fuktskador ofta uppstår vilket dramatiskt minskar både värde och livslängd på fastigheten. Vi har stor erfarenhet av att dränera grunder som är utsatta för risk för fuktskada.

Bygga stödmur stabilt och snyggt
En stödmur är en mur där endast en sida är synlig och baksidan fylls upp med fyllnadsmassor. På detta sätt kan man enkelt utnyttja mer av sin sluttande tomt och skapa plana ytor ovanför eller nedanför muren. Hos oss hittar du många lösningar om du vill optimera din tomt med stödmur.

Behöver du bygga eller renovera en mur?
Vi bygger starka och hållbara murar i alla höjder och storlekar, som stöd eller för avgränsning. En mur ramar in, avgränsar och binder samman. Den blir automatiskt ett naturligt blickfång. Beroende på form, färg och struktur framhävs eller harmonierar muren med den kringliggande miljön. En platt yta kan förändras dramatiskt med hjälp av en fristående mur eller en stödmur och ge ett helt annat intryck. En sluttande tomt blir vackrare och mer praktisk tack vare stödmurar som tar upp nivåskillnader och bildar terrasser. Låga stenmurar ramar in rabatter och håller växter och jord på plats.

Behöver du hjälp med stensättning?
Oavsett om du är en husägare och vill göra förbättringar i din trädgård, en stadsentreprenör för stenarbeten i centrum eller ett kommersiellt byggföretag, så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om ditt projekt. Vi använder endast högkvalitativa material och skapar estetiska och funktionella miljöer på ett effektivt och snabbt sätt. Våra erfarna stensättare kan hjälpa dig med stensättning av gångar, garageuppfarter, gatstenssättningar stora som små, kantsten, trappor, murar, läggning av plattor, marksten, mursten, trappsten m.m.

Då man har köpt en tomt för att bygga ett hus på, eller har bestämt sig för att renovera ett äldre hus så ska man inte glömma bort det där med tomtens planering. Det här är nämligen något som man bör beakta samtidigt som man planerar för husets bygge och renovering. Vi har lång erfarenhet av tomtplanering och det är något som du kan dra stor nytta av då det blir dags att förbereda marken för framtida bruk. Man måste inte bestämma allt i detalj, men något som bör ingå i tomtplaneringen är hur ytan kommer att användas så att man kan se till att röja undan med maskiner då de ändå finns på plats för arbetet med grundläggning och bygge. Vi hjälper dig eller företaget att planera er tomt, anlägga gräsmattor, planteringar, poolområde och sätta marksten och murar. Vi åtar oss även större entreprenader med markexplatering för dragning av vatten, avlopp och anläggning av vägar.

Beställningsformuläret


  Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser. Med miljön i fokus, präglas Fresh Home av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

  Fakturering

  Vi vill härmed uppmärksamma Er på att från och med 1:a september 2019 har vi en ny administrativ leverantör i Accessa Finans AB 556800-5770. Detta innebär att betalningar för fakturor sker till ett ny bankgiro. Betalning av fakturor skall därför fortsättningsvis ske till bankgiro 600-9500. Har ni frågor eller funderingar, är ni välkomna att kontakta Joakim Forsberg på Accessa Finans AB på joakim.forsberg@accessafinans.se eller Fresh Home AB på 070-9950808.

  Reklamation

  All typ av reklamation görs via er kontaktperson på Fresh Home. Reklamationer gjorda senare än 3 arbetsdagar efter städtillfället behandlas inte. Om kunden själv åtgärdat felen innan Fresh Home kontaktas eller fått chans till att kontrollera, utgår ingen ersättning till kund.

  RUT – så funkar det

  Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

  Information

  Org. nr: 559141-3744
  Bankgiro: 5795-6971
  Swish: 123 685 18 85

  Vill du bli uppringd?

   Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

   © 2022 Fresh Home AB. All rights reserved | Created by