Beställning service

Vi kan erbjuda IKEA beställning service

Vi åker till IKEA så att du inte ska behöva göra det. Står du inte ut med turen till IKEA eller krånglet med att sätta ihop möblerna? Vi är inte IKEA, men vi kan verkligen handla där åt dig. Vårt mål är att tillhandahålla personal och professionell service. Vi kan erbjuda IKEA beställning service. Våra duktiga medarbetare gör beställning åt dig. Du skriver en lista, vi handlar, levererar och monterar.

Föreställ dig att du bara tittar igenom en IKEA-katalog och sedan kopplar av utan att röra en muskel eller lyfta ett verktyg medan någon annan kör till IKEA, handlar åt dig, levererar din beställning hem till dig och monterar ihop alltihop!

Beställningsformuläret


  Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser. Med miljön i fokus, präglas Fresh Home av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

  Fakturering

  Vi vill härmed uppmärksamma Er på att från och med 1:a september 2019 har vi en ny administrativ leverantör i Accessa Finans AB 556800-5770. Detta innebär att betalningar för fakturor sker till ett ny bankgiro. Betalning av fakturor skall därför fortsättningsvis ske till bankgiro 600-9500. Har ni frågor eller funderingar, är ni välkomna att kontakta Joakim Forsberg på Accessa Finans AB på joakim.forsberg@accessafinans.se eller Fresh Home AB på 070-9950808.

  Reklamation

  All typ av reklamation görs via er kontaktperson på Fresh Home. Reklamationer gjorda senare än 3 arbetsdagar efter städtillfället behandlas inte. Om kunden själv åtgärdat felen innan Fresh Home kontaktas eller fått chans till att kontrollera, utgår ingen ersättning till kund.

  Vårt uppdrag

  Vår Stockholm IKEA leveranstjänst låter dig beställa från bekvämligheten av ditt eget hem, vi samlar in, levererar och monterar dina föremål vilket gör processen lika enkel.

  RUT – så funkar det

  Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

  Information

  Org. nr: 559141-3744
  Bankgiro: 5795-6971
  Swish: 123 685 18 85

  Vill du bli uppringd?

   Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

   © 2022 Fresh Home AB. All rights reserved | Created by