IKEA beställning

Behöver du hjälp med beställning från IKEA?

Vi åker till IKEA så att du inte ska behöva göra det. Står du inte ut med turen till IKEA eller krånglet med att sätta ihop möblerna?

Föreställ dig att du bara tittar igenom en IKEA-katalog och sedan kopplar av utan att röra en muskel eller lyfta ett verktyg medan någon annan kör till IKEA, handlar åt dig, levererar din beställning hem till dig och monterar ihop alltihop!

Vi kan erbjuda IKEA beställning service

Vi är inte IKEA, men vi kan verkligen handla där åt dig. Vårt mål är att tillhandahålla personal och professionell service. Vi kan erbjuda IKEA beställning service. Våra duktiga medarbetare gör beställning åt dig. Du skriver en lista, vi handlar, levererar och monterar.

Utvidgningen av RUT

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Att anställa en flyttfirma för privatflytt gör dig berättigad till RUT-avdrag.

Beställningsformuläret


Vårt uppdrag

Syftar till att vara en marknadsledande företag inom städ och flyttjänster genom att leverera pålitliga, kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.

Fresh Home startades 2007 och har sedan dess hjälpt hundratals kunder i Storstockholm med hemstädning. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum.


Kundservice

08-120 595 05
info@freshhome.se

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 8:00 – 16:00