Vi på Fresh Home AB är alltid på jakt efter fler duktiga medarbetare.

Städservice är ett område som helt och hållet bygger på den mänskliga resursen. Kompetenta och engagerade medarbetare är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda våra kunder en bra städhjälp.

Arbetsplats och kultur

Vi vill skapa en stimulerande miljö där medarbetarna har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll. Det gör vi genom att skapa en feedbackkultur där vi tar och ger feedback till varandra dagligen. Har du gjort ett bra jobb är det viktigt att du får höra det, av din chef och medarbetare.

Företagskulturen hos oss bygger på öppenhet, prestigelöshet och kreativitet. Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstiden, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Vi är stolta över vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre!

Karriärmöjligheter

Vi vill att du ska ha möjlighet att utvecklas i ditt yrke och som person. Genom att lyssna på dig som medarbetare, hur du vill växa inom företag skapar vi möjlighet till att göra karriär inom Fresh Home AB.

Det personliga städföretaget

I anslutning till att du börjar hos oss går du vår introduktionsutbildning. Under ett par dagar får du lära dig mer om företaget och vara arbetsmetoder. Låter det intressant är du varmt välkommen med din ansökan till oss!