hemstädning från
169;- kr/timme
Franstorpsvägen 9
172 66 Sundbyberg
Måndag-Fredag : 8:00 till 16:00
Lördag-Söndag: Stängt
(+46) 08-120 595 05
info@freshhome.se

FÖNSTERPUTSNING

Fönsterputsning Stockholm, Nacka, Gustavsberg, Värmdö, Solna, Bromma, Sundyberg, Södertälje, Trosa, Järna

Mer information

Städmaterial och utrustning ingår I städtjänsten. Vi putsar fönster för alla typer av företag – kontor, lokaler eller industribyggnader. Och vi gör det alltid med nöjd kund-garanti och till ett av marknadens bästa priser.

VAD VI GÖR INTE

På grund av risk för personskador och ansvarsskador flyttar vi inte på tunga fristående möbler som (soffor, sängar, skåp osv.). Vill kunden att vi rengör till exempel bakom en soffa vill vi att kunden förbereder detta innan personalen kommer. Mindre fristående möbler som (köksstolar, mindre bord) flyttas av personal för att underlätta städningen.

Vi lämnar en nöjd - kund garanti på våra städningar, som gäller I tre dagar efter utfört arbete!

REKLAMATION OCH GARANTI

All typ av reklamation skall göras till er kontaktperson på Fresh Home. Reklamation gjord senare än 3 arbetsdagar behandlas inte. Om kund själv åtgärdar fel innan Fresh Home kontaktas eller får chans till att kontrollera utgår ingen ersättning till kund. På grund av sjukdom av personal kan enstaka städtillfällen ställas in av Fresh Home i dessa fall kommer vi att erbjuda en städtid innom närmaste tre dagarna. Kunden har även möjlighet att avboka denna städtillfälle utan att debeteras.

Utvidgningen av RUT

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Från den 1 februari 2016 gäller nya regler 50% avdrag på din faktura.