Om företaget

Vilka vi är?

Fresh Home startades 2007 och har sedan dess hjälpt hundratals kunder i Storstockholm med hemstädning. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum. Ett effektivt arbete för en hållbar miljö. Vi arbetar ständigt för att förbättra miljöarbetet för att skona natur och miljö genom att använda miljövänliga medel, organisera våra transporter, sortera vårt avfall och kräver detsamma av våra underleverantörer. Vi bryr oss på riktigt!

Vår ambition är att ge dig en enklare vardag

Vår personal är vår styrka. Varje ny person vi anställer får en ordentligt utbildning och introduktion i sina nya arbetsuppgifter. Vår personal är pålitlig och tar ansvar.

Kundservice

Många i personalen har jobbat hos oss i flera år och trivs bra med sitt jobb. Personal som anställs av oss får gå igenom en rekryteringsprocess där vi kontrollerar kunskaper och tidigare referenser. Vårt mål är att leverera tjänster av högsta kvalitet och därför försöker vi hela tiden att förbättra arbetsmetoderna och på så sätt även förbättra arbetsvillkoren för vår personal.

Kvalité och garanti

Vår personal utbildas kontinuerligt både inom städteknik samt miljötänk då Fresh Home sätter höga kvalitétskrav på att just ditt hem ska bli så rent som möjligt. Vi utför kvalitetssäkringar löpande samtidigt som vi för en öppen dialog med alla våra kunder.

Du som abonnemangskund, får alltid din betrodda lokalvårdare som utför arbetet, samt samma kontaktperson för att besvara dina frågor och hjälpa dig vid övriga önskemål eller ombokningar. För oss är du som kund i fokus. Därför lämnar vi en “Nöjd-kund-garanti”. Är du inte helt nöjd med vår städning? Ingen fara! Kontakta oss inom 3 dagar så hjälper vi dig. Du ska vara nöjd till 100%. Kom ihåg att garantin gäller endast rättelse av städning. Ingen övrig ersättning utlovas.

Det personliga städföretaget

Vårt team

RUT – så funkar det

Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Information

Org. nr: 559141-3744
Bankgiro: 5795-6971
Swish: 123 685 18 85

Vill du bli uppringd?

    Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2022 Fresh Home AB. All rights reserved | Created by