BOKA STÄDNING

Om Oss

Ett personligt företag som sätter kunden i centrum

företag

HÖG KVALITET

Vår ambition är att ge dig en enklare vardag.

VILKA VI ÄR?

Fresh Home startades 2007 och har sedan dess hjälpt hundratals kunder i Storstockholm med hemstädning. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum. Ett effektivt arbete för en hållbar miljö. Vi arbetar ständigt för att förbättra miljöarbetet för att skona natur och miljö genom att använda miljövänliga medel, organisera våra transporter, sortera vårt avfall och kräver detsamma av våra underleverantörer. Vi bryr oss på riktigt!

Vår personal är vår styrka. Varje ny person vi anställer får en ordentligt utbildning och introduktion i sina nya arbetsuppgifter. Vår personal är pålitlig och tar ansvar.

Städhjälp hemstädning Stockholm, Nacka, Gustavsberg, Värmdö, Solna, Bromma, Sundyberg, Södertälje, Trosa, Järna freshhome.se

Det personliga städföretaget

Vår personal är kunnig inom lokalvård och utbildas kontinuerligt i nya arbetssätt och materialkännedom. Nyanställd personal vägleds med både utbildningar samt översyn för att hålla de högt ställda kvalitetskrav. Vi för dialog med våra kunder för att alltid se till deras bästa och hålla oss uppdaterade. Vi gör städtillfällen till ett nöje man längtar till.

Team

Kundservice
Fresh Home

Många i personalen har jobbat hos oss i flera år och trivs bra med sitt jobb. Personal som anställs av oss får gå igenom en rekryteringsprocess där vi kontrollerar kunskaper och tidigare referenser. Vårt mål är att leverera tjänster av högsta kvalitet och därför försöker vi hela tiden att förbättra arbetsmetoderna och på så sätt även förbättra arbetsvillkoren för vår personal.

Kund Referenser


Kvalité och garanti

Vår personal utbildas kontinuerligt både inom städteknik samt miljötänk då Fresh Home sätter höga kvalitétskrav på att just ditt hem ska bli så rent som möjligt. Vi utför kvalitetssäkringar löpande samtidigt som vi för en öppen dialog med alla våra kunder.


Du som abonnemangskund, får alltid din betrodda lokalvårdare som utför arbetet, samt samma kontaktperson för att besvara dina frågor och hjälpa dig vid övriga önskemål eller ombokningar. För oss är du som kund i fokus. Därför lämnar vi en “Nöjd-kund-garanti”. Är du inte helt nöjd med vår städning? Ingen fara! Kontakta oss inom 3 dagar så hjälper vi dig. Du ska vara nöjd till 100%. Kom ihåg att garantin gäller endast rättelse av städning. Ingen övrig ersättning utlovas.

Ring oss gärna för personlig service. Det går även att lämna ett meddelande då vi lyssnar på och besvarar alla.
Vid större projekt, fråga oss om mötesbokning.
vanliga kunder
företagskunder
vår personal
års erfarenhet

Fresh Home startades 2007 och har sedan dess hjälpt hundratals kunder i Storstockholm med hemstädning. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum.


Kundservice

08-120 595 05
info@freshhome.se

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 8:00 – 16:00