Trädgårdsarbete

Vi erbjuder omsorgsfull skötsel av hög kvalitet

Låt oss ta hand om både skötsel och underhåll av era utemiljöer för ert hus, fastighet eller bostadsrättförening. Vi erbjuder löpande skötsel och skapar en bättre atmosfär för besökare och boende. På Fresh Home har vi de specialkunskaper som krävs för att ni lugnt kan lämna er trädgård i våra gröna händer. Under våren och sommaren klipper vi gräset,trimmar häckar och fixar rabatter regelbundet, fram mot hösten tar vi hand om era löv och på vintern skottar vi snö och ser vi till att man kan ta sig fram säkert.

Boka våra duktiga trädgårdsarbetare som får ordning på er tomt. Vi har med oss alla maskiner och redskap som behövs och vi tar med oss avfallet.

Lämna din intresseanmälan


  Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser. Med miljön i fokus, präglas Fresh Home av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

  Fakturering

  Vi vill härmed uppmärksamma Er på att från och med 1:a september 2019 har vi en ny administrativ leverantör i Accessa Finans AB 556800-5770. Detta innebär att betalningar för fakturor sker till ett ny bankgiro. Betalning av fakturor skall därför fortsättningsvis ske till bankgiro 600-9500. Har ni frågor eller funderingar, är ni välkomna att kontakta Joakim Forsberg på Accessa Finans AB på joakim.forsberg@accessafinans.se eller Fresh Home AB på 070-9950808.

  Reklamation

  All typ av reklamation görs via er kontaktperson på Fresh Home. Reklamationer gjorda senare än 3 arbetsdagar efter städtillfället behandlas inte. Om kunden själv åtgärdat felen innan Fresh Home kontaktas eller fått chans till att kontrollera, utgår ingen ersättning till kund.

  Om du planerar trädgårdsskötse

  Tänk på att under vissa tider har vår trädgårdspersonal mycket att göra, det kan därför vara bra att planera lite i förväg om du vet med dig att du exempelvis vill ha altan och trädgård fixad inför studentskiva, kräftskiva eller någon annat speciellt tillfälle.

  RUT – så funkar det

  Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

  Information

  Org. nr: 559141-3744
  Bankgiro: 5795-6971
  Swish: 123 685 18 85

  Vill du bli uppringd?

   Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

   © 2022 Fresh Home AB. All rights reserved | Created by