TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Få trädgården i toppskick!

Vi erbjuder omsorgsfull skötsel av hög kvalitet.

Boka våra duktiga trädgårdsarbetare som får ordning på er tomt. Vi har med oss alla maskiner och redskap som behövs och vi tar med oss avfallet.

Trädgårdsarbete

Låt oss ta hand om både skötsel och underhåll av era utemiljöer för ert hus, fastighet eller bostadsrättförening. Vi erbjuder löpande skötsel och skapar en bättre atmosfär för besökare och boende. På Fresh Home har vi de specialkunskaper som krävs för att ni lugnt kan lämna er trädgård i våra gröna händer. Under våren och sommaren klipper vi gräset,trimmar häckar och fixar rabatter regelbundet, fram mot hösten tar vi hand om era löv och på vintern skottar vi snö och ser vi till att man kan ta sig fram säkert.

Utvidgningen av RUT

Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Från den 1 februari 2016 gäller nya regler 50% avdrag på din faktura.

LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN


om du planerar trädgårdsskötsel

Tänk på att under vissa tider har vår trädgårdspersonal mycket att göra, det kan därför vara bra att planera lite i förväg om du vet med dig att du exempelvis vill ha altan och trädgård fixad inför studentskiva, kräftskiva eller någon annat speciellt tillfälle.

Fresh Home startades 2007 och har sedan dess hjälpt hundratals kunder i Storstockholm med hemstädning. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum.


Kundservice

08-120 595 05
info@freshhome.se

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag 8:00 – 16:00